Huur opzeggen

U zegt de huur simpel op via uw eigen pagina op Mijn Kleine Meierij. Via e-mail krijgt u direct een bericht dat u de huur heeft opgezegd.

Heeft u geen account in ons online huurdersportaal? Vraag dan een huuropzeggingsformulier aan via info@kleinemeierij.nl of bel ons: 073 851 00 00.

Opzegtermijn

De opzegtermijn is minimaal één maand. U kunt elke dag van de maand opzeggen. Valt de opzegdatum (de laatste dag van uw huurperiode) in het weekend, dan eindigt de huur op de eerstvolgende werkdag.

VVV-cadeaubon van €25,00 bij huuropzegging

U kunt ook eerder opzeggen dan een maand van te voren, zes weken of twee maanden van te voren bijvoorbeeld. Dan heeft u meer tijd om uw verhuizing te regelen. En is de kans dat wij een nieuwe huurder vinden voor uw vertrek groter. Prettig als u bepaalde zaken, zoals bijvoorbeeld vloerafwerking, tuinhuis of inbouwapparatuur wilt achterlaten voor overname door een nieuwe huurder. U kunt dit dan regelen terwijl u nog in de woning woont, zodat u na uw verhuizing niet nog eens extra terug moet komen.

Zegt u zes weken of langer van te voren op? Dan krijgt u van ons een VVV-cadeaubon van € 25,00. Want ook voor ons is het prettig om ruim van te voren te weten dat u de huur opzegt en wij op zoek moeten naar een nieuwe huurder.

NB. De huuropzeggingstermijn gaat in op de datum dat wij uw huuropzegging ontvangen.

Huuropzegging

Wilt u de huur opzeggen van uw woning?

Huuropzeggingsformulier

Huuropzegging bij overlijden

Zegt u de huur op voor een overleden familielid? Dat kan per brief, uit naam van de overledene.

Huuropzeggingsformulier bij overlijden

Meer informatie

Brochure Hoe zegt u de huur op?

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.