Huurachterstand

Krijgt u een probleem met het betalen van uw huur? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze woonconsulenten. Zij maken een afspraak met u om uw persoonlijke situatie te bespreken. En samen een oplossing te vinden. Bijvoorbeeld een - kosteloze - betalingsregeling. U betaalt dan een aantal maanden een  extra bedrag bovenop de huur om de achterstand in de lopen.

Schuldhulpverlening

Wij werken nauw samen met een aantal organisaties voor schuldhulpverlening of maatschappelijke dienstverlening. Heeft u een huurschuld? Dan kan het zijn dat iemand van de hieronder genoemde instanties contact met u opneemt. Om u te helpen bij het oplossen van de huurachterstand en andere financiële problemen.

Bijvoorbeeld de woonlastencoaches van de gemeente 's-Hertogenbosch. Maakt u een afspraak met een woonlastencoach? Dan komt hij of zij persoonlijk bij u langs om samen oplossingen te zoeken om uw (financiële) situatie weer onder controle te krijgen. U kunt zich ook zelf aanmelden voor een gesprek met de woonlastencoach via www.woonlastendebaas.nl. Of stuur een e-mail naar woonlastenchoach@s-hertogenbosch.nl.

Overzicht hulpverlenende instanties (u kunt ook zelf contact met hen opnemen):

Juvans
T. 073 644 42 44
I. www.juvans.nl

Humanitas 's-Hertogenbosch Thuisadministratie
T. 073 614 60 03
I. http://www.humanitas.nl/afdeling/s-hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch (Wmo-loket)
T. 073 615 93 33
I. www.s-hertogenbosch.nl

Woonlastencoaches gemeente 's-Hertogenbosch
E. woonlastencoach@s-hertogenbosch.nl
I. www.woonlastendebaas.nl

Optimisd
T. 0413 750 390
I. www.optimisd.nl

Schuldhulpmaatje
I. www.schuldhulpmaatje.nl

Hoe ga je slimmer om met geld?

Op www.woonlastendebaas.nl, een idee van de Bossche woningcorporaties en de gemeente 's-Hertogenbosch, vindt u uitgebreide informatie en tips om uw woonlasten de baas te blijven! De websites hieronder bieden ook veel handige informatie:

Meer informatie

Brochure Huur betalen

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.