Zelf klussen

Wonen is iets heel eigens. U richt uw woning graag in naar eigen smaak. Zodat u zich er prettig en veilig voelt. Dat kan ook betekenen, dat u iets verandert of verbouwt aan uw huis. U wilt bijvoorbeeld een extra wc op de badkamer, een dakraam, een nieuw keukenblok of een ander tuinhek.

Gewoon doen!

U kunt gewoon aan de slag. daar hoeft u ons geen toestemming voor te vragen. Wel is het belangrijk dat u de veranderingen op de juiste manier uitvoert/laat uitvoeren. Dan kunt u deze bij het verlaten van de woning vaak gewoon laten zitten. Anders kan dat alleen als de nieuwe huurder de veranderingen overneemt. Bij sommige woningaanpassingen kunt u zelfs een vergoeding krijgen als u de woning verlaat.

Laat u vooraf informeren

In de brochure Wonen op maat leest u alles over de algemene richtlijnen bij het aanpassen van uw woning, de kwaliteitseisen die wij aan deze veranderingen stellen en eventuele vergoedingen.

Daarnaast vragen wij u om onze opzichters vooraf om advies te vragen.

En laat u zich goed informeren bij de bouwmarkt voordat u aan een klus begint. Vraag ter plekke informatie over de materialen en gereedschappen die u nodig heeft en neem klusinformatie meer naar huis en/of kijk op de website van de bouwmarkt in kwestie voor heldere instructies en tips.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.