Nieuws

11 december 2017

Openingstijden rondom feestdagen

Vrijdag 22 december is ons kantoor open tot 15.00, vrijdag 29 december tot 12.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard gewoon bereikbaar op 073 851 00 00. U krijgt dan onze storingsdienst aan de lijn.

Kleine Meierij wenst u fijne feestdagen!

lees meer

08 december 2017

Prestatieafspraken Bernheze

Het realiseren van voldoende beschikbare, betaalbare en kwalitatief goede sociale huurwoningen. Voor iedereen die dat nodig heeft, met extra inzet op duurzaamheid. Dat zijn de speerpunten waar gemeente Bernheze en woningcorporaties Mooiland, Kleine Meierij en BrabantWonen zich de komende jaren gezamenlijk voor inzetten. 7 december ondertekenden de partijen hiervoor de prestatieafspraken 2018.

lees meer

04 december 2017

Prestatieafspraken Sint Michielsgestel

Op 30 november hebben de gemeente Sint-Michielsgestel, Huis & Erf, Kleine Meierij, BrabantWonen en de HuurdersBelangenOrganisaties de prestatieafspraken voor 2018 ondertekend. Deze afspraken gaan over de beschikbaarheid en betaalbaarheid van sociale huurwoningen, duurzaamheid en de kwaliteit van wonen in wijken en buurten.

lees meer

12 oktober 2017

Ons Welzijn zoekt buurtbemiddelaars

Kunt u goed luisteren, bent u onpartijdig en heeft u een oordeelvrije houding? Dan is dit wellicht iets voor u!

lees meer

11 oktober 2017

Ingeschreven bij WoonService? Verleng op tijd!

Staat u ingeschreven bij WoonService Regionaal? Dan ontvangt u ieder jaar een brief of e-mailbericht om u eraan te herinneren dat het tijd is om te verlengen. Regel uw verlenging op tijd!

lees meer

16 mei 2017

Overzicht planmatig onderhoud

Op verzoek van onze huurders vindt u vanaf heden op onze website een overzicht van gepland groot onderhoud aan onze woningen.

lees meer