Nieuws

14 mei 2018

Maak kennis met woonconsulenten Judith, Jeannette en Petra

Als huurder van Kleine Meierij heb je regelmatig contact met onze medewerkers. Maak kennis met woonconsulenten Judith, Jeannette en Petra. Benieuwd wat zij voor onze huurders betekenen? Lees snel verder!

lees meer

01 mei 2018

Start bouw 22 energie neutrale huurwoningen Kleine Meierij in Heeswijk-Dinther

In april 2017 hebben Kleine Meierij en BAM Wonen een overeenkomst getekend voor de realisatie van 22 energie neutrale huurwoningen in de wijk Rodenburg in Heeswijk-Dinther. Nu, een jaar later, is de bouw van deze sociale huurwoningen gestart. Naar verwachting is de bouw eind 2018 afgerond.

lees meer

23 april 2018

Jaarlijkse huurverhoging opnieuw zo laag mogelijk

Woningcorporaties BrabantWonen, Kleine Meierij en Zayaz houden ook dit jaar de jaarlijkse huurverhoging zo laag mogelijk voor huurders met de laagste inkomens. Hiermee willen de corporaties ervoor zorgen dat wonen voor deze groep huurders bereikbaar en betaalbaar blijft. Concreet is de huuraanpassing voor zo’n 90% van de Bossche huurders niet hoger dan de inflatie.

lees meer

10 april 2018

Onderzoek fusie woonstichtingen St. Joseph en Kleine Meierij

“Behoud van dorpse karakter en dicht bij de klant”
De toezichthouders van Woonstichting St. Joseph en Woningstichting Kleine Meierij hebben ingestemd met een
verkenning naar een mogelijke fusie van de twee woningcorporaties. Beide partijen vullen elkaar goed aan. Wanneer de fusie doorgaat, ontstaat een krachtige woningcorporatie met een breed woningaanbod. De streefdatum voor het afronden van de fusie is 30 juni 2019. Voor 1 juli 2018 wordt een officieel besluit genomen.

 

lees meer

19 maart 2018

Kleine Meierij verkoopt Hooghe Clock aan Mooiland

Kleine Meierij verkoopt appartementencomplex Hooghe Clock in ’s-Hertogenbosch aan woningcorporatie Mooiland. De overdracht vindt op 30 maart 2018 plaats. De huurders zijn op de hoogte gebracht en krijgen meer informatie zodra de overdracht plaatsvindt. Kleine Meierij verkoopt het pand om zich meer te kunnen richten op de plaatsen waar ze de meeste woningen heeft. Mooiland wil zich juist meer focussen op haar kerngebied Noordoost-Brabant en Gennep. Met de aankoop van de Hooghe Clock in ‘s-Hertogenbosch breidt Mooiland haar bezit in het kerngebied verder uit.

lees meer

03 februari 2018

Experiment lotingwoningen van start

De druk op de Bossche woningmarkt is hoog. Toch willen de woningcorporaties dat mensen die in
’s-Hertogenbosch op zoek zijn naar een sociale huurwoning, minder wachttijd hebben. De Bossche woningcorporaties – die hun woningen publiceren via WoonService – zijn daarom vanaf 1 februari 2018 met een gezamenlijk experiment gestart.

lees meer

24 januari 2018

Overzicht planmatig onderhoud

Bekijk nu het overzicht van gepland groot onderhoud aan onze huurwoningen in 2018. U kunt per kern bekijken welke werkzaamheden er per woning of gebouw plaatsvinden. 

lees meer

21 december 2017

Onze buurtmedewerkers Patrick en Raimondo

Je kunt ze regelmatig tegenkomen: onze buurtmedewerkers. Wellicht ken je de oude term huismeester nog, dat is nu de buurtmedewerker. Patrick en Raimondo zijn voor onze huurders het eerste aanspreekpunt in de wijk. Patrick is een nieuw gezicht in de wijk, hij is sinds 1 november werkzaam bij Kleine Meierij. Benieuwd naar onze buurtmedewerkers? Lees snel verder!

lees meer

11 oktober 2017

Ingeschreven bij WoonService? Verleng op tijd!

Staat u ingeschreven bij WoonService Regionaal? Dan ontvangt u ieder jaar een brief of e-mailbericht om u eraan te herinneren dat het tijd is om te verlengen. Regel uw verlenging op tijd!

lees meer

21 augustus 2017

Huur opzeggen? Krijg een cadeaubon van € 25!

Wie de huur zes weken of langer van te voren opzegt, bedanken wij met een VVV-cadeaubon ter waarde van €25,00. Waarom? Omdat een langere opzegtermijn veel voordelen biedt. Voor u en voor ons.

lees meer
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.