Nieuws

07 februari 2018

Bereikbaarheid tijdens carnaval

Op carnavalsmaandag en -dinsdag 12 en 13 februari is Kleine Meierij gesloten. In geval van nood kun je onze storingsdienst bellen via 073 851 00 00.

lees meer

03 februari 2018

Experiment lotingwoningen van start

De druk op de Bossche woningmarkt is hoog. Toch willen de woningcorporaties dat mensen die in
’s-Hertogenbosch op zoek zijn naar een sociale huurwoning, minder wachttijd hebben. De Bossche woningcorporaties – die hun woningen publiceren via WoonService – zijn daarom vanaf 1 februari 2018 met een gezamenlijk experiment gestart.

lees meer

24 januari 2018

Overzicht planmatig onderhoud

Bekijk nu het overzicht van gepland groot onderhoud aan onze huurwoningen in 2018. U kunt per kern bekijken welke werkzaamheden er per woning of gebouw plaatsvinden. 

lees meer

21 december 2017

Onze buurtmedewerkers Henri, Patrick en Raimondo

Je kunt ze regelmatig tegenkomen: onze buurtmedewerkers. Wellicht ken je de oude term huismeester nog, dat is nu de buurtmedewerker. Henri, Patrick en Raimondo zijn voor onze huurders het eerste aanspreekpunt in de wijk. Patrick is een nieuw gezicht in de wijk, hij is sinds 1 november werkzaam bij Kleine Meierij. Hij vervangt Henri, die vanaf 28 februari 2018 met welverdiend pensioen gaat. Benieuwd naar onze buurtmedewerkers? Lees snel verder!

lees meer

08 december 2017

Prestatieafspraken Bernheze

Het realiseren van voldoende beschikbare, betaalbare en kwalitatief goede sociale huurwoningen. Voor iedereen die dat nodig heeft, met extra inzet op duurzaamheid. Dat zijn de speerpunten waar gemeente Bernheze en woningcorporaties Mooiland, Kleine Meierij en BrabantWonen zich de komende jaren gezamenlijk voor inzetten. 7 december ondertekenden de partijen hiervoor de prestatieafspraken 2018.

lees meer