een stap terug

Langer Thuis Wonen, vindt u daar wat van?

Langer Thuis Wonen, vindt u daar wat van? Meld u dan aan voor de gesprekstafel op 1 november a.s.

De overheid wil graag dat ouderen langer zelfstandig thuis wonen. Woningcorporaties worden gevraagd om hier een bijdrage aan te leveren. In het organiseren van voldoende, geschikte woningen met goede voorzieningen. Maar wat is er precies nodig? Wat willen onze huurders zelf en hoe zien zij de rol van Kleine Meierij als het gaat om Langer Thuis Wonen?

In juni van dit jaar spraken we daar met zo'n 40 huurders over, bij hen thuis. Dat leverde waardevolle input op. De uitkomsten daarvan bieden de basis voor onze aanpak op Langer Thuis Wonen. Hoe pakken we dit aan, hoe moet ons aanbod eruit zien en wat verwacht je daarin van Kleine Meierij?

We voeren daarover graag het vervolggesprek met huurders, hun mantelzorgers en zorgorganisaties. Heeft u als huurder of mantelzorger hier ideeën over die u met ons wilt delen?

Kleine Meierij en SHKM nodigen u van harte uit om hierover mee te praten tijdens de gesprekstafel Langer Thuis Wonen op 1 november van 15.00 tot 17.00 uur in Rosmalen. Aanmelden kan telefonisch via 073 851 0000 of via een mail aan info@kleinemeierij.nl. Graag vóór 22 oktober as. Er is plek voor 15 personen.

 
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.