een stap terug

Maak kennis met woonconsulenten Judith, Jeannette en Petra

Als huurder van Kleine Meierij heb je regelmatig contact met onze medewerkers. Maak kennis met woonconsulenten Judith, Jeannette en Petra. Benieuwd wat zij voor onze huurders betekenen? Lees snel verder!

Wat doet een woonconsulent eigenlijk?
Onze woonconsulenten zijn verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van leefbaarheidsplannen. Zij onderhouden contacten met bewoners en bewonerscommissies. Als er sprake is van overlast, of veiligheid in de wijk, zijn zij het aanspreekpunt. Ze realiseren ook bijzondere bemiddeling bij woningtoewijzing en wonen relevante vergaderingen bij met partners. Geen dag is hetzelfde!

Jeannette


Jeannette werkt sinds juni 2012 bij Kleine Meierij. Inmiddels is ze al meer dan 15 jaar actief bij woningcorporaties. Zij is bij Kleine Meierij verantwoordelijk voor de wijk Hintham.

"Het werken met diverse mensen, netwerken en partners geeft mij energie. Evenementen als de Kinderspeeldag en Burendag vind ik extra leuk. Dat zorgt voor een sociale verbinding in de wijk waar alle huurders en buurtbewoners blij van worden. Bij Kleine Meierij hebben we ons tot doel gesteld al onze huurders te bezoeken. In dat kader heb ik inmiddels aardig wat huisbezoeken achter de rug. Leuk om een kijkje te nemen bij huurders en hun verhalen te horen!"

JudithJudith werkt ondertussen al bijna 6 jaar met veel plezier voor Kleine Meierij. Daarvoor was zij ook actief als woonconsulent en bemiddelaar bij diverse woningcorporaties. Huurders uit Rosmalen kennen haar wellicht: dat is haar werkgebied als consulent. Waar Judith energie van krijgt?

"De contacten met bewoners, zeker als er open gesprekken van mens tot mens mogelijk zijn. En de samenwerking met gemeente, politie, maatschappelijke instanties en zorgverlening maakt mijn werk bijzonder. Er samen zijn voor de huurder, daar word ik enthousiast van!"

Petra


Petra is sinds februari 2018 aan het werk bij Kleine Meierij. Daarvoor werkte zij ruim 10 jaar als wijkconsulent bij Casade. Petra is ons team komen versterken omdat onze oud-collega Jan Naus met welverdiend pensioen is gegaan. Petra is actief als woonconsulent in de kernen Nuland, Loosbroek, Berlicum, Heeswijk-Dinther en Den Dungen.

"Ik vind het belangrijk om te werken aan de contacten met huurders, te weten wat er speelt, waar verbeterpunten liggen voor de wijken, te horen waar onze huurders ontevreden en tevreden over zijn. Kennen en gekend worden werkt drempelverlagend, is mijn ervaring! Kleine Meierij doet meer dan alleen woningen verhuren. Samen met mijn collega’s, netwerkpartners én huurders werk ik aan leefbare wijken, daar geniet ik iedere dag van!"

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.