een stap terug

Onderhoud wijzigt voor huurders uit Hintham

Kleine Meierij gaat voor huurders uit Hintham het onderhoud op een andere manier organiseren. Deze huurders kunnen vanaf 3 december 2018 voor reparatie- en andere onderhoudsverzoeken terecht bij aannemingsbedrijf Hoedemakers, zij worden het nieuwe onderhoudsaanspreekpunt.

Woonachtig in Hintham? Dan is Hoedemakers uw nieuwe onderhoudsaanspreekpunt. Bent u niet woonachtig in Hintham, dan blijft voor u alles hetzelfde!

Welke reparaties en welk onderhoud voert Hoedemakers uit?

Hoedemakers is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in het dagelijks onderhoud van woningen. Hoedemakers voert reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit voor bewoners van Kleine Meierij die in Hintham wonen. Zij voeren de werkzaamheden uit in en aan uw woning, ook als u rioleringsproblemen heeft. Voor dat laatste neemt u dus geen contact meer op met Van Amersfort.

Alleen voor C.V.-storingen en glasschade blijft u direct contact houden met de bij u bekende onderhoudsbedrijven.

  • C.V.-storing: firma Kemkens, 0412-630555

  • Glasschade: Midglas BV, 0800-0205050 

Contact met Hoedemakers

U kunt Hoedemakers bereiken telefonisch op werkdagen tussen 08.30 tot 17.00 uur op 073-2040 417.Ook bij spoedgevallen neemt u rechtstreeks contact op met Hoedemakers op hetzelfde nummer.

Contact met Kleine Meierij

Maakt u gebruik van het huurdersportaal Mijn Kleine Meierij voor het doorgeven van uw reparatieverzoeken? Dat kunt u gewoon blijven doen. De melding komt automatisch terecht bij Hoedemakers. 

Heeft u andere vragen over uw woning, uw woonomgeving of over Kleine Meierij?

Dan kunt u ons bellen op 073-8510000 van 8.30 uur tot 17.00 uur.

U kunt ook mailen naar: info@kleinemeierij.nl of u kunt langskomen in de woonwinkel, iedere werkdag van 08.30 tot 12.30 uur.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk onze privacyverklaring.